Bilder

Her legger vi ut bilder fra Hundens Multihus.

Hundepleie

Trine får inn mange forskjellige raser, og steller dem etter eiers ønske og behov.

Hovedfokuset her er alltid at kunden skal bli fornøyd, men samtidig setter vi hundens grenser og trygghet først. Det å stå på et bord og bli håndtert av en fremmed, er aldri gøy. Derfor jobber vi veldig med at hunden skal føle seg trygg på oss og omgivelsene. De får løpe rundt i lokalene, snuse, leke og bli kjent før vi setter dem på bordet.
Vi ønsker at hunden skal kunne komme inn døren igjen med halen høyt og humøret på topp.

 

Kattefrisør

Vi tar også på oss oppdrag med katter.

For det meste nedklipp av klodder. De fleste kattene blir da sedert før klipp, og må varmepakkes og varmeovervåkes under hele prosessen.

Når pelsen blir kloddete (gjelder også på hund) forsvinner hele funksjonen med å holde på varmen om vinteren, eller å holde varmen ute på sommerstid. Det blir litt som å ta på seg en ullgenser som er vasket på 60 grader. Den er hard, stram og har ingen funksjon lenger. Da er det best å få det fjernet så fort som mulig. Husk da at dyrene fryser fortere på vinteren, og burde holdes inne eller kles på.

På sommerstid er det lurt å bruke solkrem for å unngå forbrenning av huden. For å unngå slike klodder er det lurt å vende katten til pelsstell fra de er kattunger. Da kan man fjerne underull og holde pelsen flokefri gjennom hele året. Vi anbefaler en furminator. Den er effektiv, kjapp og tar underullen på både lang og kort pels. Spør dyrebutikken du bruker om råd, slik at dere finner riktig type til riktig pels. 🙂

Kos

Det er ikke bare jobb hos oss på Hundens MultiHus, men også masse kos 🙂